Bestelling en levering

Bestelling en Levering 
Wij versturen onze producten direct van onze leverancier naar u toe, waardoor er bespaard wordt op transport- en opslagkosten.

Verzendkosten 
Favourite Stuff neemt de verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland & België volledig voor eigen rekening.

Wat is de levertijd? 
Doorgaans wordt de bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen behandeld door onze leverancier. Nadat de bestelling is verzonden zal uw bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen aankomen. Bij zeldzame drukte dan wel uitzonderlijke situaties kan dit oplopen tot 11 - 25 werkdagen. 

Verzendingen naar België kunnen tot 10 werkdagen langer duren dan verzendingen binnen Nederland. 
FavouriteStuff.nl maakt gebruik van de mogelijkheid om direct te bestellen vanaf onze vaste buitenlandse leveranciers, om op die manier onze producten tegen de laagste prijs aan te kunnen bieden.

Levertijden tijdens COVID-19
Wegens de huidige omstandigheden kunnen we helaas niet garanderen dat de bestelling conform onze reguliere levertijden geleverd wordt. Om die reden gelden dus ook de levertijden bij zeldzame drukte en uitzonderlijke situaties, wanneer u uw bestelling niet conform onze reguliere levertijden ontvangt. We hopen hierin op uw begrip en danken u voor uw geduld!

Vragen over uw bestelling?
Heeft u vragen over uw bestelling of de status van uw bestelling? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@favouritestuff.nl. De status van uw bestelling wordt door de leverancier rechtstreeks gecommuniceerd met ons en kunt u ten aller tijden bij ons opvragen. 

NB: In de huidige omstandigheden vanwege het COVID-19 kan het zijn dat een reactie van ons langer op zich laat wachten dan dat u van ons gewend bent. Ook hiervoor willen wij uw begrip vragen en danken wij u voor uw geduld!

 

Team Favourite Stuff.