Retourbeleid

Retourbeleid
We willen natuurlijk niets liever dan dat je tevreden bent met jouw aankoop. We begrijpen echter dat er risico's en onzekerheden zijn bij online winkelen. Om die reden accepteren we restituties en uitwisselingen van onze producten. Je kunt jouw artikelen retour sturen of ruilen binnen 14 dagen na ontvangst.

Indien je niet tevreden bent met jouw aankoop, neem dan contact met ons op via info@favouritestuff.nl.

Wanneer wordt mijn retourzending niet geaccepteerd door Favourite Stuff?

  1. Wanneer producten niet binnen 14 dagen na levering retour gezonden zijn.
  2. Producten, zoals kleding of andere producten die gedragen kunnen worden mogen niet beschikken over beschadigingen, vieze plekken of nare geurtjes.
  3. Hygiëne producten kunnen bij een geopende verpakking niet worden retour gezonden worden.
  4. Het product of verpakking moet in originele staat teruggezonden worden.

Wie betaalt de kosten van retourzending?
Wanneer je een product retour wil sturen naar Favourite Stuff zullen deze kosten voor de koper zijn. Alleen retourzendingen met Track & Trace worden geaccepteerd. Dit is belangrijk zodat we ten alle tijden kunnen zien waar de retourzending zich bevindt. Tevens is het jouw bewijs van verzending, mocht het product onverhoopt zoek raken.

Verzendkosten
Het retourneren van binnenlandse of internationale bestellingen en de daarbij behorende verzendkosten of eventuele extra kosten van het product is de verantwoordelijkheid van de koper. De retourzendingen zijn op eigen risico en wij geven er we verwachten van de koper dat je het product verzendt met een trackingscode.

Zorg ervoor dat je contact met ons opneemt, voordat je een product retourneert, zodat we je tijdens het proces kunnen ondersteunen om onnodige hoge kosten te voorkomen.

Te volgen stappen om je artikel te retourneren:

  1. Neem contact op via info@favouritestuff.nl om ons ervan in kennis te stellen dat je jouw artikelen retour wenst te sturen.
  2. Je ontvangt van ons het retoursformulier.
  3. Stuur het artikel inclusief het ingevulde formulier in de originele verpakking naar het adres dat je van Favourite Stuff hebt ontvangen.
  4. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of zijn beschadigd, kunnen we niet crediteren.
  5. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen, sturen wij je een bevestiging per e-mail. Na goedkeuring van je retour, betalen wij het bedrag binnen 10 werkdagen terug.


Houd er rekening mee dat het retourneren van je artikelen op eigen rekening en risico is!